Blue Flower

 

1. Πραγματοποιήθηκαν τρεις επισκέψεις Περιβαλλοντικής εκπ/σης

Η πρώτη είχε προορισμό το Κ.Π.Ε Λαυρίου. Το Πρόγραμμα που παρακολούθησαν οι μαθητές τηα Α΄, Β΄, Γ΄τάξης ήταν: " Το δάσος έχει τη δική του ιστορία- Εθνικός Δρυμός Σουνίου".

Συντονίστρια της επίσκεψης ήταν η κ. Ζαρκάδη Ευτυχία (ΠΕ04)

Η δεύτερη είχε προορισμό το Κ.Π.Ε Αργυρούπολης με συντονίστρια την κ. Ζαρκάδη Ευτυχία (ΠΕ04).

Η τρίτη, με θέμα "περίπατος περιβαλλοντικής εκπ/σης " ,πραγματοποιήθηκε στην Πάρνηθα, με συντονίστρια καθηγήτρια την κ. Ζαρκάδη Ευτυχία (ΠΕ04).

 

2. Στα πλαίσια του μαθήματος της Βιολογίας πραγματοποιήθηκε επίσκεψη για τα παιδιά της Α΄τάξης , στοΜουσείο Ζωολογίας και Μουσείο Απολιθωμάτων του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συντονίστρια καθηγήτρια ήταν η κ. Ζαρκάδη Ευτυχία (ΠΕ04).

 

3. Στα πλαίσια του μαθήματος της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής οι μαθητές της Γ΄τάξης επισκέφθηκαντη Βουλή των Ελλήνων . Συντονίστρια της επίσκεψης ήταν η κ. Θωμά Δήμητρα (ΠΕ13).

 

4. Στα πλαίσια του μαθήματος των αρχαίων Ελληνικών από μετάφραση " Ευριπίδη - Ελένη", οι μαθητές της Γ΄τάξης παρακολούθησαν το εκπ/κό πρόγραμμα " Απεικονίσεις Διονύσου και Θιάσου" , το οποίο είναι δημιουργία της καθηγήτριας Τριαντοπούλου Λαμπρινής (ΠΕ02), στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.

 

5. Η Β΄Γυμνασίου μετέβηκε πεζή στο Παναθηναϊκό Στάδιο για να παρακολουθήσει και να συμμετάσχει στο πρόγραμμα Ολυμπιακής Παιδείας με συντονίστρια καθηγήτρια τη κ. Θωμά Δήμητρα (ΠΕ13).

 

6. Πραγματοποιήθηκε μονοήμερη εκδρομή στην Πάρνηθα με τους μαθητές της περιβαλλοντικής ομάδας του σχολείου και με συντινίστρια την κ. Ζαρκάδη Ευτυχία (ΠΕ04).

 

7. Στα πλαίσια του μαθήματος Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας , οι μαθητές της Γ΄τάξης πραγματοποίησαν επίσκεψη στο θέατρο "Κνωσσός" , για να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση "Ελένη" του Ευριπίδη με συντονίστρια την καθηγήτρια κ.Τριαντοποπούλου Λαμπρινή (ΠΕ02).